Соєва олія

Високий вміст вітаміну Е, багатство поліненасищеними жирними кислотами та амінокислотами, корисних мікроелементів та дієтичні властивості у поєднанні з високою енергетичною цінністю – ось унікальні якості соєвого масла.

Омега – 3

Омега – 6

Омега – 9

Рослина

Боби соєві органічні.

Віджим

Перший холодний, нерафінірованное.

Склад

поліненасичена лінолева кислота Омега-6, ліноленова кислота Омега-3, мононенасичена олеїновая кислота Омега-9, насичені жирні кислоты – пальмитинова та стеаринова. Соєва олія містить лецитин, фітостероли, вітаміни Е, К і холін, а також мінерали: железо і цинк.

Використання в кулінарії

Додавайте його у свіжі овочеві салати в невеликої кількості, а також соуси, рагу, холодні закуски. Олія сої створює унікальні нотки у овощних салатах, гармонійно поєднується з яйцями, рисом та морепродуктами.

Лікувальні властивості

Зміцнює імунну та нервову систему; сприяє запобіганню серцево-судинним захворюванням, атеросклерозу, захворюванням печінки та нирок; стимулює роботу травного тракту й покращує обмін речовин; благотворно впливає на функціонування головного мозку. Вважаэться афродизиаком. У цілях посилення здоров'я та продовження молоді шкіри можна споживати його вранці натщесерце по 1-2 столовій ложці. Соєва олія допомагає зберегти молодість шкіри та колір обличчя, позбавитися від неглибоких зморшок, надати шкірі еластичність і гладкість.Не рекомендується вживання соєвої олії особам з непереносимістю соєвого білка. З обережністю слід вживати при ожирінні.